شرکت تعاونی کشاورزی پنبه کاران داراب

شرکت پنبه کاران داراب را بهتر بشناسیم واز اطلاعات واموزش های ان استفاده کنیم
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
خرداد 1392
دی 1391
آذر 1391
آبان 1391
مهر 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
خرداد 1390
فروردين 1390
نويسندگان
محمد علی انصاری
کد هاي جاوا

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 79
بازدید کل : 8086
تعداد مطالب : 49
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

src="http://LoxBlog.Com/fs/clocks/01.js">
بازدیدامام جمعه .فرماندار داراب از کارخانه پنبه پاک کنی  <-PostCategory-> 

ختصاصی داراب آنلاین
نرخ بالای سود تسهیلات بانکی مهمترین مشکل ماست

حمایت‌های دولت از کارخانه های پنبه پاک کنی باید بیشتر باشد زیرا نرخ بالای تسهیلات بانکی و کمبود نقدینگی مهمترین مشکل ماست.

محمد علی انصاری مدیر عامل کارخانه پنبه داراب امروز در حاشیه بازدید فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولین و کشاورزان دارابی از کارخانه پنبه‌پاک‌کنی این شهرستان در گفتگو با خبرنگار داراب آنلاین اظهار داشت:امسال برای خرید محصول پنبه شهرستان داراب85 میلیارد ریال تسهیلات از بانک های صادرات و ملت دریافت نموده‌ایم که باید11 میلیارد ریال سود در مدت 6 ماه پرداخت نمائیم.

وی عدم همکاری مناسب شهرداری و شورای شهر داراب در خصوص تفکیک زمین کارخانه پنبه داراب از صنعتی به تجاری و جابجا شدن کارخانه به بیرون از شهر را از دیگر مشکلات کارخانه پنبه داراب دانست و خاطر نشان کرد: طبق قانون باید برای کارخانه‌های آلاینده در سطح شهر‌ها زمین رایگان در بیرون از شهر در نظر گرفته شود ، امتیازات آب، بر ق و تلفن بدون دریافت هزینه به محل جدید انتقال یابد و زمین کارخانه نیز بدون دریافت هزینه جهت کمک به این مرکز تولیدی تفکیک و به فروش برسد.
مدیر عامل شرکت پنبه‌کاران داراب افزود : در سفر استاندار فارس به داراب این موضوع در جلسه شورای اداری مطرح شد و مقرر گردید شهرداری بدون دریافت هزینه این کار را انجام دهد اما تاکنون اقدام موثری در این خصوص صورت نگرفته است.
انصاری ادامه داد: این شرکت 4 هزار و 560 نفر عضو دارد که 90 درصد کشاورزان پنبه‌کار شهرستان های داراب و زرین دشت را تشکیل می دهد و سالانه یک درصد بیشتر از بالاترین نرخ سود بانکی به سرمایه گذاران در این شرکت پرداخت می نماید.
وی با بیان اینکه در ایران 30 کارخانه پنبه‌پاک‌کنی وجود دارد که کارخانه داراب تاثیر گذارترین شرکت پنبه کشور است اضافه کرد: کارخانه پنبه‌پاک‌کنی داراب برای 120 نفر به صورت فصلی و 30 نفر به صورت دائمی ایجاد اشتغال نموده و در سال جاری تاکنون 6 هزار و 500 تن وش پنبه از کشاورزان خریداری کرده است.
فرماندار داراب هم در پایان بازدید از کارخانه پنبه‌پاک‌کنی این شهرستان بر لزوم حمایت از این مرکز تولیدی تاکید کرد و گفت : باید کمک کرد علاوه بر اینکه چرخ این کارخانه به راحتی به گردش درآید صنایع نساجی نیز در داراب ایجاد شود.
کرامت قاسمی افزود: پنبه مانند سایر محصولات کشاورزی نیست که با یک واسطه به دست مصرف کننده برسد و باید برای جذب سرمایه گذار در زمینه ایجاد کارخانه نساجی، تولید محصول نهایی پنبه در داراب که مرکز تولید پنبه جنوب کشور است و ایجاد اشتغال در این شهرستان تلاش کرد.
در این بازدید 2 ساعته مسئولین جهاد کشاورزی و نماینده کشاورزان نیز امام جمعه و فرماندار داراب را همراهی کردند.
داراب با 4 هزار و 200 هکتار سطح زیر کشت پنبه و تولید سالانه 14 هزار تن وش پنبه بزرگترین تولید کننده این محصول در جنوب کشور است.




: نظر شما
 


+ نوشته شده در پنج شنبه 28 دی 1391برچسب:,ساعت 13:2 توسط محمد علی انصاری |
  <-PostCategory-> 

واردات پنبه با وجود عدم تعرفه وارداتی و تسهیلات گشایش LC در بانک‌های خارجی برای بازرگانان به صرفه نیست.



رئیس هیئت مدیره پنبه‌کاران کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: بر خلاف سال گذشته، امسال قیمت فروش پنبه پاسخگوی هزینه‌های تولیدات است و کشت آن صرفه اقتصادی مناسبی برای پنبه‌کاران دارد.

علی ظفری افزود: امسال قیمت وش پنبه در چین اول دوهزار و 200 تومان و در چین دوم از یک‌هزار و 800 تا یک‌هزار و 900 تومان فروخته شد، در حالی که در سال گذشته وش پنبه در چین اول و دوم بین یک‌هزار و 300 تا یک‌هزار و 600 تومان به‌فروش رسید.

وی خاطرنشان کرد: در چین سوم به‌دلیل برخورد به سرما و نارس شدن پنبه‌ها، پیش‌بینی کاهش قیمت آن می‌شود.



سطح زیر کشت پنبه افزایش می‌یابد

فعال بخش خصوصی اظهار امیدواری کرد که با بهبود وضعیت پنبه‌کاران در سال آینده میزان تولید پنبه افزایش یابد.

ظفری تصریح کرد: نرخ ارز باعث شده واردات پنبه برای نساجی‌ها و تجار به صرفه نباشد، هرچند افزایش قیمت جهانی پنبه در این امر بی‌تأثیر نیست.

وی یادآور شد: بانک‌های خارجی کارمزد بانکی شش تا هشت درصدی برای بازگشایی LCهای مدت‌دار دریافت می‌کنند که در مقایسه با بانک‌های داخلی کمتر است، ولی این تفاوت نرخ کارمزد نیز نتوانسته بازرگانان را راضی به واردات کند.



تغییر خط تولید صنایع نساجی از پنبه به پلی‌استر

رئیس هیئت مدیره پنبه‌کاران کشور تأکید کرد: نرخ جهانی پنبه دو دلار و دو سنت بیشتر از پنج‌هزار و 500 تومان است و با وجود عدم تعرفه واردات قیمت آن بسیار بیشتر از دوهزار و 200 تومانی پنبه ایرانی است.

ظفری اظهار داشت: 170 هزار تن پنبه در کشور مصرف می‌شود که 60 هزار تن آن در داخل تولید می‌شود که به‌طور معمول سال‌های گذشته مابقی آن با واردات تأمین می‌شود.

وی در پایان گفت: امسال به‌دلیل افزایش قیمت پنبه وارداتی، کارخانه‌های نساجی این کمبود را با تغییر خط تولید خود از نخ‌های پنبه‌ای به نخ‌های پلی‌استر جبران کرده‌اند./



خبرنگار: ابراهیم نژادرفیعی

N-910913-03
منتشر شده در: اخبار ویژه 


+ نوشته شده در سه شنبه 5 دی 1391برچسب:,ساعت 15:2 توسط محمد علی انصاری |
گزارش خبری  <-PostCategory-> 

مزاکرات ایران و تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تضمین بازگشت سرمایه از سوی دولت تاجیکستان در 20 هزار هکتار از اراضی این کشور آغاز شده است.



مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران داراب فارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: از آنجا که نیروی کار و زمین در کشور تاجیکستان ارزان ارزیابی شده است، دولت تاجیکستان از ایران دعوت کرده تا برای سرمایه‌گذاری و افزایش تولید پنبه در تاجیکستان همکاری‌هایی بین بخش خصوصی دو کشور آغاز شود.

محمدعلی انصاری افزود: هرچند چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در این کشور رقیب ایران محسوب می‌شوند، اما تاجیکستان از بخش خصوصی ایران خواسته است تا برای سرمایه‌گذاری در 20 هزار هکتار از اراضی پنبه‌کاری این کشور اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: هرچند نیروی کار و زمین در کشور مذکور ارزان‌تر از ایران است، اما از آنجا که نیاز به آماده‌سازی، انتقال آب از رودخانه به اراضی، پمپاژ و به‌کارگیری از ماشین‌آلات صنعتی دارد، نیازمند هزینه‌های هنگفتی است که پس از پنج سال می‌توان انتظار بازگشت سرمایه را داشت. لذا وزارت امور خارجه و وزارت جهاد کشاورزی و همچنین سفیر ایران در تاجیکستان برای انعقاد تفاهم‌نامه و تضمین امنیت سرمایه در این کشور مذاکراتی را آغاز کرده‌اند.

انصاری ادامه داد: در صورتی که ایران بتواند در این کشور سرمایه‌گذاری کند، پس از 10 تا 12 سال می‌توان انتظار داشت بازارهای پنبه به نفع ایران و تاجیکستان تغییر کند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با انعقاد این تفاهم‌نامه، سرمایه‌گذاران ایرانی در بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در کشور تاجیکستان با اتحادیه پنبه‌کاران کشور همراهی کند./



خبرنگار: فاطمه مهردادیان

N-911005-01
منتشر شده در: اخبار ویژه
برچسب ها کشت پنبه سرمایه‌گذاری در تاجیکستان
مطالب مرتبط ( برچسب های مشترک ) 


+ نوشته شده در سه شنبه 5 دی 1391برچسب:,ساعت 14:54 توسط محمد علی انصاری |
گزارش خبری  <-PostCategory-> 

 

 
 
 

مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب در گفتگو با ایانا:

اداره کل پنبه به دنبال اعمال تعرفه پنبه است


فارس  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
در حالی که فصل برداشت پنبه در استان گلستان و فارس آغاز شده است، واردات پنبه از کشور ازبکستان به ایران انجام می شود.
 
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: در حالی که در آغاز فصل برداشت پنبه در اراضی پنبه خیز استانهای شمالی و مرکزی قرار داریم، ثبت سفارش واردات پنبه از کشور ازبکستان به کشور باعث بهم خوردن بازار پنبه داخلی کشور شده است.
محمدعلی انصاری افزود: برداشت پنبه در استان گلستان خاتمه یافته و در استان فارس نیز به اوج خود نزدیک می شود، اما خبر واردات پنبه باعث افت قیمت وش شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشاورزان وش برداشتی خود را در بازارهای عرضه به قیمت تضمینی به فروش می رسانند. این در حالی است که سال گذشته به علت مدیریت کشاورزان توانستند محصول تولیدی خود را بسیار بالاتر از قیمت تضمینی در بازار به فروش برسانند و نتیجه آن افزایش سطح زیر کشت پنبه طی سال جاری بود.
 
پیشنهاد تعرفه 40 درصدی واردات پنبه
فعال بخش خصوصی ادامه داد: اداره کل پنبه وزارت جهاد کشاورزی تلاش می کند با اعمال تعرفه از واردات پنبه ازبکی به کشور جلوگیری کند.
انصاری تصریح کرد: صنایع نساجی با ثبت سفارش در زمان واردات پنبه تلاش می کنند قیمت پنبه داخلی را کاهش داده و در زمان نامناسب با ایجاد فضای روانی به نفع پنبه های وارداتی انبار مواد اولیه خود را پر کنند.
وی یادآور شد: واردات پنبه در حالی صورت می گیرد که از یک سو فصل برداشت آن آغاز شده و از سوی دیگر طبق قانون افزایش بهره وری باید واردات محصولات کشاورزی در زمان برداشت متوقف شود.
انصاری از وزارت جهاد کشاورزی خواست که هرچه سریعتر جلوی واردات پنبه را بگیرد و حتی اگر ثبت سفارشی صورت گرفته، واردات آن موکول به پس از فصل برداشت پنبه در داخل کشور شود./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان


 

+ نوشته شده در دو شنبه 14 آذر 1390برچسب:,ساعت 9:37 توسط محمد علی انصاری |
مصاحبه مدیر عامل با خبرگزاری کشاورزی ایلنا  <-PostCategory-> 

 


مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران استان فارس در گفتگو با ایانا:

برداشت پنبه در فارس آغاز شد / نیازی به خرید تضمینی دولت نیست


فارس  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی

در حالی که برداشت پنبه در استان فارس آغاز شده است، به علت استقبال صنایع نساجی نیازی به خرید تضمینی دولت نیست و پنبه با قیمت بالاتری نسبت به خرید تضمینی در بازارهای آزاد به فروش می رسد.

 

مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب استان فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: از اواسط آبان ماه، برداشت پنبه در استان فارس آغاز شده و تاکنون نزدیک به 20 هزار تن پنبه نیز برداشت شده است.

محمدعلی انصاری افزود: در حالی که دولت نرخ خرید تضمینی خود را 900 تومان اعلام کرده بود، به علت استقبال صنایع نساجی و پنبه پاک کنی اکنون پنبه به قیمت بالاتری نسبت به خرید تضمینی و تا مرز یکهزار و 400 تومان در بازار خرید و فروش می شود.

وی با اشاره به سرمازدگیهای اراضی پنبه کاری خاطرنشان کرد: با وجود آنکه بارشی در استان فارس با وجود جبهه های هوای سرد به استان اتفاق نیفتاد، به علت کاهش یکباره دما، بخشی از اراضی پنبه که به صورت کردپه (دیررس) کشت شده بود، در معرض سرمازدگی قرار گرفت و غوزه پنبه باز نشد.

انصاری ادامه داد: 10 درصد اراضی پنبه کاری استان فارس با خسارت یخ زدگی غوزه رو به رو شد.

 

کشاورزان برای برداشت پنبه کارگر ندارند

فعال بخش خصوصی تصریح کرد: در حالی که سطح زیر کشت پنبه نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، کارگران برای برداشت پنبه با مشکل رو به رو شده اند، چرا که نیروی کارگر به اندازه کافی برای برداشت پنبه وجود ندارد.

وی یادآور شد: از آنجا که برداشت پنبه باید به صورت دستی و غوزه به غوزه صورت گیرد، جوانان در روستاها با انجام کارهای بدنی موافق نیستند، لذا کشاورزان به علت خارج شدن کارگرهای قدیمی در نوبت برداشت برای پنبه قرار دارند.

انصاری تاکید کرد: برای نخستین بار برداشت ماشینی توسط کمباینهای مخصوص در استان فارس اتفاق افتاد که انتظار می رود با توجه به خارج شدن کارگران قدیمی پنبه کار از چرخه فعالیت، تعداد ماشینهای برداشت پنبه به تناسب افزایش پیدا کند./

 

خبرنگار: فاطمه مهردادیان


کد خبر:
N-900828-02_R

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 20 بار

 

۱۳۹۰/۸/۲۸  شمسی        ٢٢/١٢/١٤٣٢  قمری       

 


+ نوشته شده در شنبه 28 آبان 1390برچسب:,ساعت 19:4 توسط محمد علی انصاری |
مصاحبه مدير عامل  <-PostCategory-> 

 


مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه فارس خبر داد:

انفجار قیمت جهانی پنبه


داراب  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
سیل پاکستان و استرالیا و سیاستهای انقباضی امریکا و چین باعث افزایش قیمت جهانی پنبه شد. به طوری که برای نخستین بار قیمت هر کیلو پنبه محلوج چهار دلار و 30 سنت رسید.
 
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه داراب فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: با وجودی که چین تلاش کرد تا پنبه های پاکستان را به عنوان یکی از مهمترین قطبهای تولید پنبه دنیا نجات دهد، اما سیل این کشور باعث از بین رفتن دو میلیون تن از پنبه دنیا شد.
محمدعلی انصاری افزود: از سوی دیگر سیل استرالیا و کاهش یک میلیون تنی میزان تولید پنبه در دنیا حجم پنبه تولیدی را به گونه ای کاهش داد که قیمت آن به صورت غیر قابل تصوری افزایش یافت و هفته گذشته تا چهار دلار و 30 سنت برای هر کیلوگرم محلوج رسید.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر حوادث طبیعی، سیاستهای انقباضی امریکا و چین به عنوان بزرگترین شرکای تجاری پنبه در بازارهای جهانی باعث افزایش قیمتهای جهانی پنبه است. این در حالیست که به علت بی اعتنایی به پنبه داخلی و کاهش سطح زیر کشت پنبه طی 10 سال گذشته حجم تولید پنبه کشور نیز تا 50 درصد کاهش یافته است.
 
60 هزار تن محلوج تولید شد
انصاری ادامه داد: در حالی که نیاز صنایع نساجی به پنبه 130 تا 150 هزار تن برآورد شده است، واردات بی رویه پنبه در سالهای گذشته که به تناسب قیمت جهانی انجام شد و همچنین بی اعتنایی مسئوولان دولتی به سرمایه گذاری و قیمت خرید تضمینی پنبه باعث شد حجم تولیدی این محصول از 120 هزار تن سالهای گذشته به کمتر از 60 هزار تن در طول سال جاری برسد.
وی تصریح کرد: برداشت پنبه در اراضی پنبه کاری کشور به خاتمه رسیده و همزمان با تحویل وش به صنایع پنبه پاک کنی بازار داخلی پنبه نیز به اوج رونق خود رسیده است.
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه داراب فارس یادآور شد: از آنجا که پنبه نسبت به محصول رقیب خود یعنی ذرت به آب کمتری نیاز دارد و با توجه به اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها میزان تولید انرژی در کشور مورد بررسی قرار گرفته است، در صورتی که دولت قیمت خرید تضمینی مناسبی را برای این محصول اعلام کند، به نظر می رسد سطح زیر کشت پنبه روند صعودی به خود بگیرد./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان
 

+ نوشته شده در پنج شنبه 7 مهر 1390برچسب:,ساعت 6:12 توسط محمد علی انصاری |
رونق به بازار پنبه باز گشت  <-PostCategory-> 

 


رونق به بازار پنبه کشور بازگشت


فارس  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
با افزایش قیمت جهانی پنبه و تثبیت قیمت خرید داخلی آن، بازار پنبه کشور رونق یافت.
 
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران استان فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: برداشت پنبه از اراضی پنبه کاری استان فارس از ابتدای هفته جاری آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت.
محمدعلی انصاری افزود: قیمت هر کیلوگرم وش یک هزار و 200 تومان است که توسط کارخانه های پنبه پاک کنی خریداری می شود.
وی با اشاره به رونق بازار پنبه خاطرنشان کرد: پس از سالها با افزایش قیمت جهانی پنبه، تعیین قیمت خرید مناسب پنبه، رونق به بازار طلای سفید کشور بازگشت.
 
تولید 30 هزار تن وش پنبه در استان فارس
انصاری ادامه داد: انتظار می رود حجم تولید پنبه استان فارس به 30 هزار تن وش در سال جاری برسد.
وی تصریح کرد: از اوایل آبان ماه کارخانه های پنبه پاک کنی استان فارس فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و تولید پنبه محلوج مورد نیاز کارخانه ها از 10 روز آینده شروع می شود.
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب فارس یادآور شد: قیمت جهانی هر کیلوگرم پنبه دو دلار و 40 سنت است که با توجه به کاهش سطح زیر کشت جهانی، قیمت بالایی محسوب می شود و با توجه به بالا بودن میزان تقاضا امکان افزایش آن نیز وجود دارد.
 
کمباین برداشت مکانیزه پنبه وارد شد
انصاری با اشاره به کشت سنتی پنبه تاکید کرد: یکی از مشکلات تولید پنبه ایران بالا بودن هزینه های تولید به علت برداشت سنتی است.
وی اظهار داشت: بخش قابل توجهی از هزینه های تولید مربوط به هزینه های کارگری است که در زمان حاضر برای هر کیلوگرم 170 تا 180 تومان برآورد شده است.
انصاری در ادامه گفت: برای نخستین بار کمباین برداشت مکانیزه پنبه محصول کشور آلمان از کشور ترکیه به قیمت 350 میلیون تومان با تراکتور مخصوص برداشت به قیمت 90 میلیون تومان وارد کشور شده است.
وی همچنین افزود: کمباین مخصوص برداشت پنبه علاوه بر کاهش 25 درصدی قیمت تمام شده، زمان برداشت را نیز به شدت کاهش می دهد.
فعال بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر برداشت 10 هکتار از اراضی پنبه طی 10 روز امکانپذیر است که با واردات این کمباین برداشت همین مقدار طی یک روز امکان پذیر می شود./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان

کد خبر:
N-890725-02_R

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 546 بار
 

۱۳۸۹/۷/۲۵  شمسی        ٩/١١/١٤٣١  قمری        ۲۰۱۰/۱۰/۱۷ میلادی       ۱۱:۱۸:۴۳  به وقت تهران


+ نوشته شده در شنبه 7 خرداد 1390برچسب:,ساعت 8:34 توسط محمد علی انصاری |
بحران در بازار پنبه  <-PostCategory-> 

 

مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران استان فارس خبر داد:

بحران در انتظار بازار پنبه


فارس  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
کاهش قیمت جهانی پنبه و عدم خریداری صنایع نساجی، بازار داخلی کشور را با بحران روبه‌رو کرده است.
 
مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا گفت: کاهش قیمت جهانی پنبه و عدم خریداری صنایع نساجی از محصول داخلی، باعث بروز بحران در بازار پنبه شده است.
محمدعلی انصاری افزود: به رغم تولید کیفی و مرغوب پنبه در استان فارس، وشهای برداشت شده محلوج آن خریداری ندارد و بازار پنبه داخلی به شدت راکد شده است.
وی تصریح کرد: کمبود نقدینگی صنایع نساجی باعث شده است این صنعت از خرید کلی پنبه خودداری کند و به صورت پارتی یا از پنبه وارد شده از خارج نیاز خود را تامین کند.
انصاری خاطرنشان کرد: در صورتی که دولت برای حل مشکل بازار پنبه داخلی راه‌حل مناسبی اتخاذ نکند، بازار پنبه کشور با بحران روبه‌رو خواهد شد.
وی گفت: وارد شدن مستقیم دولت در خرید پنبه، افزایش عوارض گمرکی واردات پنبه و تعیین جایزه صادراتی برای حل این بحران راهگشا خواهد بود.
مدیرعامل اتحادیه پنبه‌کاران فارس پیش‌بینی کرد از سطح 23 هزار و 500 هکتار اراضی پنبه‌کاری، 36 هزار تن وش پنبه برداشت شود./
خبرنگار: فاطمه مهردادیان

کد خبر: 12
N-8709-0301

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 1002 بار
 
۱۳۸۷/۹/۳  شمسی         قمری         میلادی       ۱۲:۴۳:۳  به وقت تهران
   
 
استفاده از این مطلب فقط با ذکر نام خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) بلامانع است!
 


+ نوشته شده در شنبه 7 خرداد 1390برچسب:,ساعت 7:55 توسط محمد علی انصاری |
انفجار در قیمت جهانی پنبه  <-PostCategory-> 

 

 

مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه فارس خبر داد:

انفجار قیمت جهانی پنبه


داراب  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
سیل پاکستان و استرالیا و سیاستهای انقباضی امریکا و چین باعث افزایش قیمت جهانی پنبه شد. به طوری که برای نخستین بار قیمت هر کیلو پنبه محلوج چهار دلار و 30 سنت رسید.
 
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه داراب فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: با وجودی که چین تلاش کرد تا پنبه های پاکستان را به عنوان یکی از مهمترین قطبهای تولید پنبه دنیا نجات دهد، اما سیل این کشور باعث از بین رفتن دو میلیون تن از پنبه دنیا شد.
محمدعلی انصاری افزود: از سوی دیگر سیل استرالیا و کاهش یک میلیون تنی میزان تولید پنبه در دنیا حجم پنبه تولیدی را به گونه ای کاهش داد که قیمت آن به صورت غیر قابل تصوری افزایش یافت و هفته گذشته تا چهار دلار و 30 سنت برای هر کیلوگرم محلوج رسید.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر حوادث طبیعی، سیاستهای انقباضی امریکا و چین به عنوان بزرگترین شرکای تجاری پنبه در بازارهای جهانی باعث افزایش قیمتهای جهانی پنبه است. این در حالیست که به علت بی اعتنایی به پنبه داخلی و کاهش سطح زیر کشت پنبه طی 10 سال گذشته حجم تولید پنبه کشور نیز تا 50 درصد کاهش یافته است.
 
60 هزار تن محلوج تولید شد
انصاری ادامه داد: در حالی که نیاز صنایع نساجی به پنبه 130 تا 150 هزار تن برآورد شده است، واردات بی رویه پنبه در سالهای گذشته که به تناسب قیمت جهانی انجام شد و همچنین بی اعتنایی مسئوولان دولتی به سرمایه گذاری و قیمت خرید تضمینی پنبه باعث شد حجم تولیدی این محصول از 120 هزار تن سالهای گذشته به کمتر از 60 هزار تن در طول سال جاری برسد.
وی تصریح کرد: برداشت پنبه در اراضی پنبه کاری کشور به خاتمه رسیده و همزمان با تحویل وش به صنایع پنبه پاک کنی بازار داخلی پنبه نیز به اوج رونق خود رسیده است.
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان پنبه داراب فارس یادآور شد: از آنجا که پنبه نسبت به محصول رقیب خود یعنی ذرت به آب کمتری نیاز دارد و با توجه به اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها میزان تولید انرژی در کشور مورد بررسی قرار گرفته است، در صورتی که دولت قیمت خرید تضمینی مناسبی را برای این محصول اعلام کند، به نظر می رسد سطح زیر کشت پنبه روند صعودی به خود بگیرد./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان

کد خبر:
N-891020-02_R

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 610 بار
 
۱۳۸۹/۱۰/۲۰  شمسی        ٤/٢/١٤٣٢  قمری        ۲۰۱۱/۱/۱۰ میلادی       ۱۰:۴۷:۵۸  به وقت تهران
   
 
استفاده از این مطلب فقط با ذکر نام خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) بلامانع است!
 


 
نظرات خوانندگان

+ نوشته شده در شنبه 7 خرداد 1390برچسب:,ساعت 7:53 توسط محمد علی انصاری |
افت قیمت جهانی ژنبه  <-PostCategory-> 

 



حباب کاذب قیمت جهانی پنبه شکست


تهران  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
در حالی که سیل پاکستان و استرالیا باعث افزایش قیمت جهانی پنبه تا سطح پنج دلار و 30 سنت شده بود، با ورود چین به بازار پنبه، حباب قیمت شکست و روند نزولی قیمتهای جهانی پنبه آغاز شد.
 
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران استان فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: افت قیمت جهانی پنبه به علت ورود چین به بازار خرید ادامه دارد و سطح قیمتها را با 5/1 دلار کاهش به 5/3 دلار رسانده است.
محمدعلی انصاری افزود: طی یک ماه گذشته، قیمت جهانی پنبه از پنج دلار و 30 سنت به 5/3 دلار رسیده و انتظار می رود با شکسته شدن حباب کاذب قیمت، رنج قیمت مذکور به سه دلار نیز کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: با کاهش قیمت جهانی پنبه، محلوج داخلی کشور بی خریدار باقی مانده است و حدود 10 هزار تن پنبه محلوج هنوز به فروش نرفته است.
انصاری ادامه داد: صنایع نساجی که با افت قیمت پنبه جهانی مواجه شده اند، رغبتی به خرید پنبه داخلی ندارند و مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازارهای خارجی تهیه می کنند.
 
افزایش 25 درصدی سطح زیر کشت پنبه
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران استان فارس تصریح کرد: به دنبال افزایش قیمت جهانی پنبه و همچنین تعیین قیمت تضمینی مناسب پنبه در طول سال گذشته، سطح زیر کشت پنبه افزایش یافته است.
وی یادآور شد: تعیین قیمت یکهزار و 400 تومانی خرید هر کیلوگرم وش در سال گذشته باعث افزایش سطح زیر کشت و انگیزه کشاورزان به تولید پنبه شده است. این در حالیست که قیمت جهانی پنبه و رکود آن آینده مطلوبی را برای بازار پنبه داخلی کشور رقم نخواهد زد.
انصاری تاکید کرد: انتظار می رود حجم تولید پنبه داخلی کشور در طول سال جاری از 45 هزار تن سال مشابه پیش از آن به 75 تا 80 هزار تن برسد، این در حالیست که 10 هزار تن از پنبه محلوج سال گذشته نیز در انبارها باقی مانده است.
وی اظهار داشت: کشاورزان انتظار دارند تا قیمت خرید پنبه به یکهزار و 800 تا دو هزار تومان برسد. این در حالیست که رکود بازار جهانی و افت قیمت باعث خواهد شد تا صنایع نساجی به روال سالهای گذشته نسبت به واردات این محصول اقدام کرده و پنبه داخلی بدون خریدار بماند.
فعال بخش خصوصی با هشدار به دولت گفت: دورنمایی که اکنون از وضعیت بازار جهانی پنبه دیده می شود، ایجاب می کند دولت به ویژه وزارت جهاد کشاورزی برای بازار پنبه داخلی کشور و قیمتگذاری آن برنامه مدونی تدوین کند و همچنین تعرفه های واردات به گونه ای تدوین شود که صنایع نساجی و تولیدکنندگان پنبه بتوانند از افزایش تولید وش در کشور منتفع شوند./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان

کد خبر:
N-900231-02_R

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 27 بار
 
۱۳۹۰/۲/۳۱  شمسی        ١٧/٦/١٤٣٢  قمری        ۲۰۱۱/۵/۲۱ میلادی       ۱۰:۵۱:۲۶  به وقت تهران
   
 
استفاده از این مطلب فقط با ذکر نام خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) بلامانع است!
 


+ نوشته شده در شنبه 7 خرداد 1390برچسب:,ساعت 7:50 توسط محمد علی انصاری |
مصاحبه قبلی مدیر عامل  <-PostCategory-> 

 

 

مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران استان فارس:

قیمت جهانی پنبه به چهار دلار و 70 سنت رسید


فارس  - خبرگزاری کشاورزی ایران

گروه: تشکلهای غیردولتی
روند صعودی افزایش قیمت پنبه با اوج گرفتن خود به چهار دلار و 70 سنت رسید، به طوری که با وجود حذف تعرفه واردات پنبه، هنوز خبری از واردات پنبه به کشور نیست.
 
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب استان فارس در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: روند صعودی قیمت پنبه که به علت سیل در استرالیا و پاکستان و کاهش ذخایر صدور پنبه جهانی به وجود آمده است، همچنان دنبال شده و در بالاترین میزان خود به چهار دلار و 70 سنت رسیده است.
محمدعلی انصاری افزود: در مقابل، قیمت پنبه داخلی به ازای هر کیلوگرم محلوج به سه هزار و 900 تا چهار هزار تومان رسیده که نقطه سر به سر هزینه های تولید پنبه ارزیابی شده است.
وی خاطرنشان کرد: از پنبه تولیدی سال جاری فقط 10 هزار تن در صنایع پنبه پاک کنی باقی مانده است که پاسخگوی نیاز صنایع نساجی نیست و در همین راستا دولت تعرفه واردات پنبه خارجی را حذف کرده است.
انصاری ادامه داد: با وجود اعمال تعرفه صفر درصدی، خبری از واردات گسترده پنبه به کشور نیست که به علت بالا بودن قیمت پنبه خارجی ارزیابی می شود.
 
خطر جایگزینی الیاف مصنوعی با پنبه
وی تصریح کرد: در حالی که قیمت جهانی پنبه روند افزایشی خود را طی می کند و طی سالهای گذشته نیز سطح زیر کشت پنبه در کشور به شدت کاهش یافته است، انتظار می رود با وجود عدم صرفه اقتصادی واردات و تولید البسه پنبه ای، الیاف مصنوعی به زودی جایگزین پنبه شود.
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب استان فارس یادآور شد: در زمان حاضر حدود 60 تا 70 هزار تن پنبه در داخل کشور تولید می شود که با توجه به نیاز 120 هزار تنی صنایع نساجی، نیمی از پنبه مورد نیاز باید از محل واردات تامین شود.
انصاری تاکید کرد: در صورتی که تولید پنبه در داخل کشور از صرفه اقتصادی خارج شده و شرایط واردات پنبه خارجی نیز وجود نداشته باشد، به صورت طبیعی امکان رقابت با منسوجات تولیدی از الیاف مصنوعی وجود نداشته و پنبه با الیاف مصنوعی جایگزین خواهد شد.
 
طرح جامع احیای کشت پنبه از سال آینده
وی اظهار داشت: هرچند وزیر جهاد کشاورزی از طرح جامع احیای کشت پنبه در سال 90 خبر داده است، اما با اجرای هدفمندسازی یارانه ها و افزایش قیمت محصولات کشاورزی عملا تولید پنبه با هزینه های بسیار بالایی همراه شده است.
انصاری همچنین گفت: قیمت فعلی پنبه تولیدی کشور هرچند در مقایسه با سالهای گذشته روند افزایشی داشته، اما واقعیت آن است که دوره هشت ماهه تولید پنبه و هزینه های بالای تولید این محصول باعث شده در سالهای اخیر کشاورزان انگیزه بالایی برای تولید پنبه نداشته باشند.
وی در ادامه افزود: در صورتی که در طرح جامع احیای کشت پنبه که از سوی وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است، بسته های حمایتی موثری برای تولید این محصول در نظر گرفته شده باشد، امکان افزایش تولید آن وجود دارد.
 
900 تومان قیمت خرید تضمینی پنبه
مدیرعامل اتحادیه پنبه کاران داراب استان فارس خاطرنشان کرد: در جلسه ای که برای رایزنی درباره قیمت خرید تضمینی پنبه در سال آینده برگزار شد، قیمت خرید تضمینی پنبه از سوی وزارت جهاد کشاورزی 950 تومان پیشنهاد شد که با مخالفت کمیته قیمتگذاری رو به رو شد.
انصاری ادامه داد: با این وجود به نظر می رسد قیمت پنبه در سال زراعی آینده کمتر از 900 تومان نباشد.
وی تصریح کرد: با وجود تعیین قیمت تضمینی برای پنبه، خرید تضمینی به معنای مرسوم آن در حال انحلال و خرید توافقی جایگزین شده است./
 
خبرنگار: فاطمه مهردادیان

کد خبر:
N-891125-01_R

تعداد دفعات مشاهده این خبر: 456 بار
 
۱۳۸۹/۱۱/۲۵  شمسی        ١٠/٣/١٤٣٢  قمری        ۲۰۱۱/۲/۱۴ میلادی       ۱۱:۱۷:۵۳  به وقت تهران
   
 
استفاده از این مطلب فقط با ذکر نام خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) بلامانع است!
 


 

+ نوشته شده در چهار شنبه 4 خرداد 1390برچسب:,ساعت 9:48 توسط محمد علی انصاری |
مطالب پيشين
» اطلاعیه مجمع عمومی فوقالعاده شرکت پنبه کاران داراب
» اطلاعیه مجمع عمومی عادی شرکت پنبه کاران داراب
» بازدیدامام جمعه .فرماندار داراب از کارخانه پنبه پاک کنی
» گزارش خبری
» اطلاعیه شماره 7
» اطلاعیه شماره 6
» اطلاعیه شماره 5
» اطلاعیه شماره 4
» اطلاعیه شماره 2 خرید سال 91
» سیستم پیام گیر
» اطلاعیه شماره 1 خرید وش سال 91
» اطلاعیه خرید وش سال 91
» مجمع عمومی
» مجمع عمومی
» طرح توجیهری بذر
» مجمع عمومی
» کشت مکانیزه


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد


موضوعات
اطلاعیه ها
مصاحبه ها
مطالب اموزشی
اطلاعیه خرید وش
مصاحبه مدیر عامل
در مورد زراعت مسائل کاشت
پيوندها


کیت اگزوز زنون قوی چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شرکت تعاونی کشاورزی پنبه کاران داراب و آدرس panbekarandarab.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com